sin landsmandForlan fortalte endvidere fodboldtrøjer uruguayanske nægtedeEl Pais skriver
Bryllupsrejseperioden var ikke så lang tid for Neymar og PSG efter rapporter om problemer fra banen med den uruguanske angriber Edinson Cavani er opstået.
Mindre end to måneder i sæsonen, og tingene har suret mellem brasilianerne og hans holdkammerater.
Nedfaldet mellem Neymar og Cavani over en straf er ikke overstået. For lidt over en uge siden var vi alle vidne til argumentet mellem de to over, hvem der ville tage en straf i deres kamp mod Lyon. Neymar ville tage straffen, men Cavani, som den officielle straffemand, forpligte ikke.
Ifølge rapporterne skulle de to adskilles i omklædningsrummet.
Dramaet sluttede ikke der, da Diego Forlan chimerede for at forsvare sin landsmand.
Forlan Billige Fodboldtrøjer fortalte endvidere, at Neymar ikke ville have gjort dette til Lionel Messi. Han kastede også et skud til Alves, som nægtede at give bolden til Cavani under et frispark. I stedet ventede Alves for Neymar og gav bolden til ham.
Alves, som outspoken som han er, reagerede tilbage via Twitter.
Han fortsatte også med at fortælle Forlan at han ikke skulle starte noget drama i hans navn.
Som om det ikke var nok, kom El Pais ud med en artikel, der hævder, at Neymar nu finder sig alene på PSG.
Rapporten hævder, at PSG-ejer, Nasser Al-Khelaifi, tilbød Cavani € 1 mio. Euro til at lade Neymar tage straffen. Den uruguayanske Billige Fodboldtrøjer nægtede.
El Pais skriver også, at brasilianerne har mistet allierede i omklædningsrummet, da nogle af veteranerne på klubben er blevet irriteret med spillerens modspil på og uden for banen. At spilleren savnede deres spil i sidste weekend, kommer ikke til at hjælpe med. PSG blev afholdt til en scoreless draw mod Montpellier.
Bryllupsrejseperioden er overstået for spiller og klub. Cavani er ikke Messi og vil ikke forkæle Neymar efter hans ønsker på banen.
Det vil være op til Unai Emery og kaptajnerne for klubben at afvikle tvisten. De skal, hvis PSG har til hensigt at vinde Champions League. Det er jo trods alt, at de underskrev både Neymar og Mbappe.